Vissza a főoldalra  
 
 
 
   Keresés  
KüldetésünkGalériaSzavazás
Híreink
 
 
Lokálpatrióta javaslatra indulhat a munka
Tavaszig ki kell javítani a váci játékokat
2016.01.26.
Sajtótájékoztató keretében ismertette hétfőn a balesetveszélyes játszóeszközökkel kapcsolatos, általa beterjesztett egyéni képviselői indítványát, illetve annak eredményét Ferjancsics László. Helyszínül a Damjanich utcai „hajós” játszóteret választotta, amelynek több játékát is balesetveszélyesnek nyilvánítottak nemrég.

Az Együtt-Vácért választási szövetség önkormányzati képviselője bevezetőjében emlékeztetett arra, hogy korábban kezdeményezésére az alsóvárosi játszótereken dolgozó parkőr feladata volt az ott található játékok állapotának figyelése is. Mint elmondta: mivel ez a feladatkör évek óta megszűnt, viszont a lakossági jelzések rendre hiányosságokról szóltak, a Vácért Lokálpatrióta Egyesület kérésére kikérte azokat a vizsgálati jelentéseket, amelyek városunk játszótéri eszközeinek állapotát és biztonságosságát taglalják.

A vizsgálat tanúsága szerint a váci közterületi játékok 70 %-a balesetveszélyesnek minősült. Mint megtudtuk, a helyzet sürgős rendezését célozta azon testületi előterjesztése, mely szerint meg kell állapítani a javítási költségeket, az önkormányzatnak tárgyalnia kell az ehhez szükséges források biztosításáról, valamint idén március 31-ig a balesetveszélyes állapotokat a holdingnak meg kell szüntetni.

Vác, Külső-Rádi úti játszószer

Miután javaslatait elfogadták, Ferjancsics László a sajtón keresztül is megköszönte a problémához konstruktívan hozzáálló, jobb- és baloldali képviselőtársainak a támogatást, és reményét fejezte ki, hogy a tavasz már biztonságos játékokkal várja a váci gyermekeket a játszótereken.

Vissza az előző oldalra
 
   
 
Figyelmébe ajánljuk
Repült Vác alpolgármestere – közel millióért, luxusban
Miután megszavazta az önköltséges utazást közpénzen, busines classon utazott Japánba Mokánszky Zoltán
Tovább...
Mely képviselők randalíroztak???
Nyílt levél a kormánypártiak részére
Tovább...
Kamu volt a váci híd ígérete
Még nőhet is a Gödöllői út terhelése
Tovább...
 
             
Kapcsolat | Felhasználási feltételek
A Vácért Lokálpatrióta Egyesület hivatalos honlapja. Minden jog fenntartva. Copyright © 2011